17 hozzászólás a(z) “Kásler Árpád az M1 Ma Reggel című műsorában [2015.02.13.]” bejegyzéshez

  1. Gusztustalan, amit ez a riporter meg engedett magának, ebben a nagy jelentőségű bemutatkozó öt percben. (Legalább is nekünk, és akik a jobb életben reménykednek, azoknak nagy jelentőségű) Ebből is látszik, hogy az M1 is, a lefizetett, agymosó csatornákhoz tartozik. Ha ezt a riportot felvételről adják le, biztos vagyok benne, hogy a felét ki vágták volna belőle. Látszik, hogy fáj az igazság, jobban szeretik a bólogatós alanyokat, akik kedvükre válaszolnak.
    Árpád, ennek ellenére, a lényeget elmondta, frappánsan, tömören tájékoztatta az embereket a céljairól.
    Aki most hallotta Őt először beszélni, akkor ebből, a pár percből le tudta szűrni, hogy – tényleg, ebben az emberben van ám kurázsi! Igen, van ha a média nem teszi „tiltó listára” Árpádot az ilyen felszólalásai miatt, akkor már bőven meg lenne a kétszázezer aktív párttag, de ami késik, az nem múlik.

  2. Ramasz úr!
    Gondoltam, hogy ön is érti az egész ügyet és már nem hagyja magát tovább becsapni!
    Sajnos a mai parlamenti pártoktól hiába várjuk a megoldást, mert ezt az egész mocskot ami a magánvagyonok megszerzésére és a kirablásunkra irányul ŐK találták ki!

  3. Egyértelmű számomra is. Csak azt akartam illusztrálni, ez az ügylet minden sebből vérzik. Az is világos a parlamenti pártok ennek bűnrészesei mert a mai napig nem számolták fel ezt a feltételezett bűncselekmény sorozatot.

  4. Tisztelt Ramasz András Károly úr!

    Figyelemmel olvastam sorait és szeretnék hozzáfűzni egy kicsit én is.

    A csalásnak aminek mindannyian részesei vagyunk csak egy kis szeletkéje az árfolyam különbözet amit nem létező devizára számoltak, mivel én is lombardos vagyok nekem ettől sokkal több gondom volt a velük kötött “szerződésben”. Jogosulatlan aláíró a lombi részéről, ft szerepel hitelfelvételként és nem chf és további egyéb finomságok, amiket egy normális bíróságnak egy perc alatt kellene elintézni.

    Egyaránt bűnös ebben az ügyben, minden parlamenti párt….balostul-jobbostul!

  5. Igaz a MNB árfolyamokhoz nem írtam dátumot, az 2007-2008-as, mert 2010 után romlott drasztikusan a forint és emelkedett másfélszeresére a törlesztés. Csak a banki elvet akartam vegvilágítani.

  6. 2007-ben vásároltam egy személygépkocsit Lomba… finanszírozással. 2 millió CHF alapú hitelt vettem igénybe. A Fidesz kormányrakerülése után 2011-ben ugrásszerűen kezdtek emelkedni a törlesztőrészletek. Én is jóhiszemű voltam mint mindannyian és nem is gondoltam, hogy csalás áldozatává válok. Átnéztem a hitelezésem iratait ( persze előzetesen kellett volna, de ki gondolta, hogy csalássl állok szemben) és akkor jöttem rá a csalás egy részére. A Nemzeti Banki árfolyam akkor CHF 151.17Ft volt. A lomb. viszont149.70-el osztotta el a két milliót. Igy tartozásként sokkal több CHF jött ki. A törlesztésnél Az MNB árfolyam 149.70 volt, a Lom…. viszont 153.70-el számolta a részletet. Írásban kértem magyarázatot, kaptam, hogy ők takarékbanki árfolyamot vesznek figyelembe mert az adás-vétel között ott a legnagyobb az árrés. Ez önmagában hatalmas profit, plussz a THM.
    Igen sokba került az autó de már kifizettem.

  7. Kedves Damm Andrea!
    Néhány idézet az okos emberről:
    “Nem az okos ember jut ki a partra, hanem az, aki úszik.”
    Braskó Csaba

    “Az okos magatartáshoz a puszta ész nem elég.”
    Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij

    “Az a természet adománya, ha valaki különlegesen jó. (…) Okos emberek soha nem büszkék a tehetségükre.”
    Harper Lee

    “Légy okosabb, mint a többi ember, de ne áruld el nekik!”
    H. Jackson Brown

    “Ne légy hiú és beképzelt, hogy különb és okosabb légy, mint embertársaid.”
    Rejtő Jenő