Népirtás sárga csekkel

vegrehajtoNépet irtani nem csak fegyverrel lehet, ez immár több millió embernek nyilvánvaló Magyarországon, Európa közepén, a huszonegyedik században.  Az alábbi példa még a mérsékeltebbek közül van, ennél súlyosabb, sokkalta súlyosabb összegeket is kapnak ma bérből, fizetésből élő magánemberek Magyarországon, hasonló sárga csekken, hasonló szervtől.
A képet Facebook-ra tette ki egy adós honfitársunk,. Ha valaki esetleg nem látná, a kép kattintásra megnyílik nagyban. Az összeg 14 546 815 Ft. A kibocsátó pedig Virág József önálló bírósági végrehajtó.

csekkNéha emlékeztetni kell magunkat arra, mi is folyik körülöttünk, mert kellően hosszú idő után bármit meg lehet szokni. Egy bizonyos szinten legalábbis. Amit pedig megszokunk, az egy idő után természetessé válik, bármilyen beteg dolog is.
Visszaemlékezésekből, különféle történetekből tudhatjuk, hogy még a lágerek, kényszermunka-táborok világa is megszokottá, természetessé vált  az évek óta ott sanyargatott foglyok számára egy idő után. A szabad világ valamiféle ködös, misztikus “másik világgá” távolodott, amihez nekik már csak annyi közük volt, mint átlag embernek a filmsztárok, vagy épp az állami vezetők világához.
Mi nem eshetünk abba a hibába, hogy ezt természetesnek fogadjuk el, és belenyugszunk!
Ez a sárga csekk önmagában bizonyíték arra, hogy a regnáló hatalom vagy közönyösségből, vagy előre megfontolt szándékkal olyan állapotokat teremtett az országban, amire a jogalkotók egyszerűen nem készültek, nem is készülhettek fel.
Mert ép ésszel erre nem is lehetett felkészülni. A végrehajtási törvényt nem ilyen esetekre írták. Amikor készült, fel sem merült a jogalkotóban, hogy Magyarországon ilyen hatalmas összegekkel tartozhasson egy magánszemély úgy, hogy azt bírósági végrehajtó követeli tőle sárga csekken, egy összegben megfizetni.
Most arról nem is beszélünk, hogy ezeknek a devizában nyilvántartott kölcsönszerződésnek nevezett valamiknek a létrejötte önmagában is egy átfogó pénzügyi csalás. Ha nem így lenne, és a bankok mindenben tisztességesen, jogszerűen járnak el, ennek a helyzetnek akkor sem szabadott volna kialakulnia.
Az árulás mindemellett az, hogy a végrehajtási kényszerről a mai napig nem beszél senki ebben a jelenlegi istrángszaggató “adósmentő igyekezetben”. Mintha eszébe sem jutna a regnáló hatalomnak, hogy a végrehajtási törvény megváltoztatásában ő lenne az illetékes, nem pedig a bankok, a Kúria, és legfőképpen nem maguk az adósok.
Szóba sem kerül, hogy a végrehajtási törvényhez hozzá kellett volna nyúlni már akkor, mikor a jelenlegi jelzálog-hitelezési jogszabályokat bevezették, és a pénzpiac az “innovatív banki termékek” elterjedése miatt egyre instabilabbá vált a 2000-es évektől kezdve.
Mert jelenleg ugyanazon szabályok alapján vonják eljárás alá a pár ezer forintos parkolási díjjal elmaradókat, mint a több tízmillió forinttal (adott esetben már fedezet nélkül) megterhelt devizaadóst.
Ugyanúgy jön a sárga csekk mindkettőnek, ugyanúgy teljes vagyonnal, és minden fellelhető jövedelemmel felelnek,csak a nullák száma különbözik.
Fel sem merül a kérdés, hogy egy köztörvényes bűnöző, például egy fegyveres bankrabló miért kezdhet adott esetben tiszta lappal pár év börtön után, és a bedőlt hiteladósnak miért kell a tartozásától függően akár élete végéig jogfosztottan végrehajtási eljárás alatt maradnia.
Mintha eszükbe sem jutna. Vagy mintha valaki megtiltaná nekik, hogy beszéljenek róla.
Ha elengedjük a fantáziánkat, találgathatjuk, miért van ez így, de tény, hogy néhány éve a legelső, nyolc pontos adósmentő csomagtervezetből is az elsétálás jogát vetette ki legelőször a Bankszövetség. A kormány meg készségesen eleget is tett kérésüknek.. Hallani sem akartak a tiszta lappal indulás lehetőségéről, mondván, emiatt “romlana az adósok fizetési hajlandósága”. Mostanra már mindenkinek egyértelmű kell legyen, hogy ez színtiszta beismerés volt a bankszektor részéről. Pontosan tudták, hogy viselhetetlenné nőnek ezek a terhek, és előbb-utóbb mindenki szabadulna, akár az ingatlana árán is. És tudták azt is, hogy egy fillért nem akarnak majd engedni belőle. Tudták, hogy csak a félelem, a rettegés tarthatja fenn a csalással generált pénzek beszedését. És tudta ezt az akkori kormány is, és tudja a mostani is. Tudta mindenki!
Elárultak minket. Az 1989 óta regnáló összes politikai hatalom elárulta a magyar embereket, mert tudatosan, szándékosan rájuk engedték ezeket a hiénákat. Akkor sem fogták őket vissza, amikor lehetőségük lett volna rá, és jelenleg sem teszik. Jelen pillanatban is csak azon mesterkednek, hogy a hiénák kisebb darabokban falják fel az áldozatokat, ne egyszerre. Nem azon, hogy egyáltalán ne falhassák fel őket!
Az, hogy ezt az árulást most épp a devizaadósok nyögik ezt a legjobban, csak részletkérdés. Bárki sorra kerülhet különböző jogcímeken előbb-utóbb.
Ha a kifosztást elfogadjuk természetesnek, jöhet ennél még sokkal rosszabb is.
Ha a béka alatt lassan melegítik a vizet, élve megfő anélkül, hogy megpróbálna kiugrani. Ma még “csak” a sárga csekk, és a végrehajtó jön. Ez is elég már önmagában, hogy emberek a vonatok elé ugráljanak.De nem kell feltétlen hosszú időnek eltelnie, és jöhet a kitelepítés, kényszerlakhelyek kijelölése, kényszermunka is.  A pénz, a profit, a nemzetgazdaság szent nevében jöhet a modern kori rabszolgaság.
Tovább nem folytatom…

Mi se folytassuk!
Mert ELÉG VOLT!
NULLA FORINTOT A BANKOKNAK! A Haza, és az emberi élet nem eladó, semmi pénzért!
Az 1989. óta regnáló politikusok pedig törvényszék előtt kell feleljenek a kialakult helyzetért!  Amíg ez nem történik meg, mindig vissza fognak térni, mint az elhajtott bögöly a marhára, és hozzák a hiénáikat is. Újra és újra.

Emlékeztetőül, hogy senki se felejtse el, a népirtás fogalma (forrás: Wikipédia):

1978. évi IV. törvény a Büntető Törvénykönyvről, 155. §, Népirtás :

(1) Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljából

a) a csoport tagjait megöli,
b) a csoport tagjainak, a csoporthoz tartozása miatt súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz,
c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik,
d) olyan intézkedést tesz, amelynek célja a csoporton belül a születések meggátolása,
e) a csoporthoz tartozó gyermekeket más csoportba elhurcolja,

bűntettet követ el, és tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki népirtásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő

3 hozzászólás a(z) “Népirtás sárga csekkel” bejegyzéshez

  1. Sárga vész!

    Népet irtani nem csak fegyverrel,
    lehet csekken, sárga veszedelemmel.
    Millió ember,barát, honfitárs,
    érkezik számla évente száz.

    Beleszokni ebbe nem természetes,
    fásult kapcsolatok, mindent tönkretesz.
    Kirabolnak!-fizetni semmi képen,
    regeneráljuk magunkat jogszerűen.

    Globális multi cég, a pénzéhség,
    egy hatalmas nagy világ szövetség.
    Nem generatív, nem vegetatív,
    nyomdai úton postán szaporodik.

    Étvágycsökkentésre nem alkalmas,
    összege összeadva már hatalmas .
    Fizetni nem lehet, -e sárga szellemet!
    Bohóc marad az ki nem lép, s belemegy!

    Szellemi tőkénket mozgósítva,
    következő határozatot hozta.
    Ha havi jövedelmünk sokszorosát,
    vissza fizetést követel,-de csak asszociál.

    “Hitel tukmálási biznisz”- nek vége,
    fel kell fognunk pozitívan, eszmébe!
    Míg a becsapott ember hísz és bízik,
    addig más számláján a töke hízik.

    Míg várjuk a példamutatást a jellemet,
    addig más jellemtelenül gazdag lesz.
    S ha várunk még, pedig itt van a baj ,
    kifosztva marad, minden jámbor magyar!

    úí: Mihalda ezt jól látta ,
    talán nem csekk formába.
    Nyomorba dönti majd e vész,
    a föld összes gyermekét.

    Györgyi

    .

  2. Tisztelt Honfitársaim !

    Ugye nem hiszitek, hogy a jelenlegi helyzet békés úton megoldható
    valódi összefogás nélkül ??????
    Ha két héten belül nem fog össze mindenki akinek elege volt az elmúlt 24 évből
    akkor már nincs miről beszélni. A tetteké lesz a szerep.

  3. Ahogy nézem a fészbukkos kommenteket, szerencsére, – egy két demagóg agyhalottól eltekintve -, kezd egységet ölteni a nép. S, nagyon remélem, meglesz mindenkinek a magához való józan esze, mert nagyon nem mindegy, hová kerül az az X!