Heti Válasz fenyeget

Az alább olvasható CSATTANÓ című cikkre befenyített a főszerkesztő úr. Kicsit helyre tettem, hogy nem oda Buda…

Tisztelt Kásler Árpád úr!

A Heti Válasz főszerkesztőjeként felszólítom, hogy internetes oldaláról haladéktalanul távolítsa el kolléganőm, Élő Anita szerzői jogvédelem alatt álló, a Heti Válaszban még meg nem jelent írását. Amennyiben ezt egy órán belül nem teszi meg, az összes kárt áthárítjuk Önre, mert joggal való visszaélésnek tekintjük a megjelenés előtt álló írás saját honlapon való megjelenítését.

Tisztelettel:

Borókai Gábor

Főszerkesztő

Heti Válasz

Tisztelt Borókai Gábor úr!

Ön volt már kormányszóvivő is, tehát nem csodálkozom, hogy firkásza ilyen hangvételű, lejáratásra alkalmas szövegkörnyezetben írta meg cikkét, Orbán egyenesben utasította Önöket vagy a szóvivőjén keresztül? Ha nem nyomta volna ki telefonját a firkásza és végighallgatott volna, hogy nem járulok hozzá ahhoz, hogy ezt a szennyet megjelentessék, akkor nem tettem volna közzé.

A fenyegetőzésektől nem riadok vissza, volt már itt más nagyszájú is aki bepróbálkozott https://ahazapartja.hu/?p=2514. De visszatérve a témára, az a véleményem Önökről, hogy a káosz kalmárai. Ami meg a kárt érinti, hadd kérdezzem, miért nem arról firkálnak inkább, hogy a csaló bankárok mekkora károkat okoztak az országnak és az önök lejárató kampánya mekkora kárt okoz a civileknek. Már többször több helyen elmondtam és leírtam, hogy átvállalom mindenki devizaadosságát, sőt az állam teljes adósságát, mi lehet ehhez képest egy szennylap kára? Bakfitty.

Mit képzelnek, bezsebelték az országot? Barmoknak nézik az embereket, látott már jogellenesen kilakoltatott gyermekeket, beszélt már olyannal aki hónapokig margarinos kenyeret adott a családjának mert fizette az uzsorát, beszélt olyan anyával akinek felakasztotta magát a fia?

Ha már felszólít és fenyeget, hadd közöljem Önnel, legközelebb ha engedélyem és írásos hozzájárulásom nélkül megjelenteti szennylapjában a nevemet, akkor odamegyek, összetekerem azt és feldugom valakinek. Elég érthető voltam? Na futás a bíróságra! Ez az én heti válaszom.

Tisztelettel, Kásler Árpád

4 hozzászólás a(z) “Heti Válasz fenyeget” bejegyzéshez

  1. ” mert joggal való visszaélésnek tekintjük” Ha ez csak ennyi, akkor mi is a joggal való visszaélésnek tekintjük a hazugságot, és a valós elmondottak kozmetikázását!
    Ja! És van jog ebben az országban? Esetleg Bórókai Gábor nem Magyarországon él? Amit ma ebben az országban némelyek jognak tekintenek, az nem a jog, hanem az emberiség meggyalázása! Nem kukába való, hanem égetni, hogy soha senki ne tudja többé előrángatni! Innentől fogva az élet törvényei lesznek a törvényeink és nem az amit egyesek annak tekintenek! Árulkodó szavai mindent elmondtak! Ugyan mi nem tetszett, hogy Árpád úgy járt el önökkel, ahogy önök szoktak másokkal? Hát, szokják meg kérem, mert ezentúl, így lesz. Mindent adunk amit kapunk! A törvényeket a józan paraszti ész határozza meg, élettörvény, természet törvény ami e kettővel ellenes, az nem lehet törvény! Főleg nem a fifika, a simli, és a mutyi! /ulé/

  2. Ez az ! Így kell beszélni ezekkel a seggnyaló,uborkafára felkapaszkodott senkikkel !Hazug,féreg banda ! Na ezt tegye ki az ablakba !

  3. T. Kásler Úr !
    A “kedves” főszerkesztő levelének tartalmát még minősíteni sem érdemes, oly hitvány! Viszont Önnek csak újból- és újból gratulálni tudunk, mert “ezekkel” csak így nyíltan lehet és kell felvenni a harcot, s nyíltan visszautasítani a mocskolódásukat, fenyegetésüket.
    Üdvözlettel kívánok további kitartást, mi -NAGY SOKAN – Ön mellett vagyunk és kitartunk.

  4. Mi van, a Heti Válaszéknál ég a ház? Nem kell aljasnak lenni, tisztességes újságírást kell folytatni, tisztességesen kell viselkedni… A túl nagy mellényben meg, meglehet fázni… a pohárból a túl sok víz meg, egy szint után kicsordul…