Kérjük meg őket!

kezfogas

Október huszadikán a létszámunk határozza meg küzdelmünk további menetét. Vagy a további sorsunkat, ha úgy tetszik.
Foglalkoznak már velünk, “földi halandókkal”, adósokkal is, bár igencsak marginálisan, jelzés szinten, de foglalkoznak.Ez azonban nem elég.
A Bankszövetség e-mail címet hozott létre, melyben magánszemélyek javaslatait is várja a helyzet rendezésére. Persze hangsúlyozzák, hogy csakis a kormánnyal közösen kiszabott mederbe illő javaslatokat veszik számításba. És természetesen nem vádolható rosszhiszeműséggel az, aki azt mondja: kamu az egész, és ezeket a leveleket még csak el sem olvassák.
Lehet, hogy így van, sőt, valószínűleg így van.
De a mi célunk mindenképpen az, hogy ennél “kicsit” jobban foglalkozzanak velünk, “földi halandókkal”. Konkrétan az, hogy a mi felhatalmazott képviselőink nélkül a mi életünkről, a mi vagyonunkról döntés ne szülessen!
Tehát kell a létszám, de nyilván mindenki tapasztalja, hogy ismerősei, barátai, de adott esetben rokonai, családtagjai is gyakran csak legyintenek:
“Menj csak, sok sikert, de én nem hiszem, hogy bármi is lesz ebből…”
Emberek! Nem is kell, hogy higgyenek! Az emberek nagyon szkeptikusak, akkor is, ha érintettek a kérdésben, és agitációval nem mindig győzhetők meg. Így hát egyszerűen kérjük meg őket, hogy jöjjenek el velünk!
Kérjük, mint szívességet! Mondjuk el nekik: egy évben ezt az egyetlen napot, a mi kedvünkért, szánják rá erre.
Mondjuk el nekik: nekünk fontos, hogy eljöjjenek. Legfeljebb sétálunk egyet, iszunk egy kávét a Városligetben. Meghívjuk őket.
Csak akkor, abban a pár órában, legyenek ott! Akkor és ott legyünk együtt!
Kérjünk tőlük ennyit!
Lehet, nem hisznek az egészben, de a mi kedvünkért talán megteszik.
És ha megteszik, akaratukon kívül részt vesznek a nemzet megmentésében!
Emberéletek, családok megmentésében!
És akár még büszkék is lehetnek rá, ha annak itt az ideje…és megköszönik.
A szkepszis, a hitetlenség a legnagyobb ellenség, de kicselezhető.

Egy hozzászólás a(z) “Kérjük meg őket!” bejegyzéshez

  1. Be kell vallanom elgondolkodtam amikor a médiából szembesültem avval hogy ” Kasler Árpád , pártot alakított , politikai babérokra tör . No gondoltam , összeszedte az embereket tüntetni , azután ez olyan jól sikerült hogy, egyből “felfelé” a húsosfazékhoz , a politikába ,kapaszkodik ! Karrierista ! Azután elkezdem figyelni nyilatkozatait .És végig gondoltam , mit és miért teszi ..És rá jöttem .Igaz lehetett volna talán először megnyerni a “csatát ” a bankokkal , és csak utána alapítani pártot ..De miért nem így tett ? Talán a válasz az lehet : – az emberi élet rövid .Ha megnyertük a devizahiteles csatát , utána 4-5 év múlva csak a választás .És addig ? És sajnos sokan , a devizahitelezés megoldása után , kinek kell még egy párt ? Igen … DE mi lesz a jövővel , ki gondol a jövőre ? Unokáink jövőjére ? Kásler Árpád , szerintem biztosan . Ugyan is nincs semmi garancia arra hogy ezt uzsorát bankok újra és újra , más formában de még is ,megismételhessék .. És mi lenne a garancia ? A Szent Istváni Történelmi alkotmányunk visszaállítása . Nem kell itt rasszistázni , antiszemitázni , magyarként , országban népben kell gondolkozni . Mert ez az alkotmány a népért , a népről szól. Ezt a népet védte , és védené újra . Akarja e a mostani hatalom ezt az alkotmányt ? Fél tőle mint a tűztől ! Pedig ugye ők is Magyarok (?)….Ezért hát ha Árpád ezért küzd , mindenkiért , az országért teszi .És a történelmi alkotmány visszaállítására nincs akarat az eddigi hatalmat birtoklók között ..Ezért ezért a népért csak is alkotmányozáson keresztül lehet tenni a legtöbbet . Ahhoz pedig párt kell , mert máshogyan nem megy ..Ezért aki ezt a pártot támogatja , az az unokái jövőjét támogatja, a történelmi alkotmányunk visszaállítását támogatja . ..