Tisztelt Honfitársaim!

Áder János Elnök Úr hivatalától még válasz nem érkezett a beadványunkra, melyet több százan kísértek el  augusztus 20-án, annak ellenére, hogy több mint egy hónap eltelt azóta.

Önöknek , október 20-án nem azért kell eljönniük az autós vonulásunkra minél nagyobb létszámban, hogy a kormány ellen tüntessenek  és nem azért, hogy a jobb vagy baloldal mellé letegyék a voksukat.  Azért kell eljönniük, hogy kifejezésre juttassák azon véleményüket, hogy van még esély a békés rendezésre.  Minden eddigi tevékenységünk, kommunikációnk, megmozdulásunk a társadalmi kiegyezést és a megbékéléshez vezető utat kereste.

Bár vannak akiknél visszafordíthatatlan következményeket idéztek elő a banki csalásaikkal, de a nagy többségnél még meg lehet találni a köztes megoldást, a kiegyezést. A magyar ember annyira keresztény, hogy még  gyilkosainak is képes megbocsátani, ez ellen sajnos nem lehet mit tenni. De a hatalom ilyen mértékű lapítása azt jelenti, hogy beismerés helyett a szemtanúk teljes kiirtása a cél és hát elég sokan vagyunk szemtanúk.

Ha ez így folytatódik és soron kívül nem kezdődnek meg tárgyalások, a jelenleginél is rosszabb következményekre lehet számítani. Ezt senki, sem fenyegetésnek, sem pedig jóslásnak ne vegye, talán inkább következtetéseknek, de megkockáztatom, hogy a mostani karácsonyunk lesz az utolsó békés karácsony az elkövetkezendő időkben és visszasírná még mindenki azokat az időket amikor papírcsákánnyal fenyegették a bankok kirakatait.

Matematikai pontossággal kiszámítható, hogy a teljesen jogellenes kifosztások következtében fegyveres leszámolások, közjegyzők, végrehajtók, ügyészek és bírák elleni támadások, valamint állami és banki intézmények elleni merényletek fognak bekövetkezni. Annak ellenére, hogy a polgári törvények szerint a tartozás elismerőt aláíró adóst terheli a bizonyítási kényszer, hogy fennáll-e tartozása, kirekesztik a bizonyítási eljárásból. Olyan ügyészi határozatok születnek ahol a feljelentőt úgy utasítják el, hogy panasszal nem élhet, mondván nem sértettje az ügynek, holott teljes mértékben sértettje az ügynek, hiszen mindenét viszi  a végrehajtó.  Ügyészek leírják, hogy azért nem történt közokirat hamisítás merthogy a végrehajtási záradék alapjául szolgáló közjegyzői felmondás nem közhiteles. Erre nem tudok mást mondani mint a Ludas Matyi mesében a medvetáncoltató. „Baj lesz, nagy baj lesz vitéz urak.”

Öt éve van rálátásom az ügyekre és azoknak alakulásából hoztam a fentebb leírt következtetéseket. Vannak akik már háromszor megpróbáltak külföldön új életet kezdeni. Ezeknek a családjukat hátra kell hagyniuk. Azidő alatt amíg a szükséges életfeltételeket megteremtik a legtöbb esetben szétesik a család. Vannak akik nem tudnak beilleszkedni a külföldi környezetbe és vannak akik felismerik, hogy nem szolgáltak rá a kivert kutya sorsára. Vannak akik alkoholba fojtják bajukat és az utcán végzik, mások a kórházak különféle osztályain, de azt tapasztalom, hogy egyre többen a bosszút forgatják a fejükben és egyre többen olyan állapotba kerülnek amikor már csak egy hajszál választja el őket attól, hogy nem törődnek a tetteik következményeivel sőt az életüket sem tartják semmire. Na ez az a pont ahol már a TEK kevés lesz, ez az  pont ahol az európai  csendőrség is kevés lesz, mert a sokmilliós biztonsági kamerákkal és riasztórendszerekkel felszerelt létesítmény  ablakát egy tíz forintos fél téglával be lehet verni és ma már csak az nem jut robbanóanyaghoz és nagy kaliberű fegyverhez aki nem akar.

Ennek az időszaknak minden szereplője vesztes lesz. Ezért a felelősség azokat fogja terhelni akik most teljes jog és hatáskörrel rendelkeznek, hogy ezt megelőzzék, de egyelőre úgy néz ki, hogy saját politikai, hivatali túlélésükkel  és büntető felelősségre vonásuk elkerülésével vannak elfoglalva.

A fejleményekről  eddig is és ezután is időben tájékoztattuk és tájékoztatni fogjuk néhány szomszédos ország és nagyhatalom nagykövetét.

Október 20–a békés megmozdulás lesz a mi részünkről, a rendőri középvezetők számtalanszor elmondták, hogy legyen már meg az a kritikus létszám.  Emberek a megoldást várni az kevés, csak közösen tudunk elfogadható megoldást találni, de ehhez létszámra van szükség és nagy valószínűséggel  ebben az évben ez az utolsó alkalom erre.  Az aki kifogást keres, hogy miért nem jön, az nagy valószínűséggel fog is találni. Az akinek nincs rá pénze, de el akar jönni, nagy valószínűséggel meg fogja oldani.

A Mi hitünk és kitartásunk töretlen, eddig is az élen jártunk és továbbra is ezt tesszük. Ha valaki azt hiszi, hogy belefáradunk, „megunjuk és hazamegyünk”  hát téved, nagyot téved.

Találkozzunk Ócsán, a gettónál. Mindenki szemügyre veheti majd, a „kormányzati negyedet” és megbeszélhetjük ott, hogy szögesdróttal körbekerítve, jó hely lesz-e a felelősöknek, ha nem ülnek le tárgyalni.

Gyülekező október 20-án 10 órától a gettó előtt. 11 órakor indul a gettótól a konvoj Budapestre. 7,5 tonnáig teherautókkal és munkagépekkel lehet csatlakozni Budapest határáig. Buszokkal Budapestre is be lehet majd jönni. Teszünk egy körutat a fővárosban, átgurulunk a Dunán majd a Dózsa György úton letáborozunk. A rendezvény legkésőbb 19 óráig fog tartani. Ha elérjük a kritikus tömeget a program változhat. Tegyenek róla, hogy változhasson…Én sok mindent megtettem már, egy dolgot én sem tudok  megtenni, azt  hogy Önök helyett ott  legyek.

U.I.: 23-áról áttettük a vonulást 20-ra így  23-án minden helyi csoportunk a lakóhelyén vesz részt az 56-os emlékhelyek megkoszorúzásában.

Tisztelettel, Kásler Árpád

5 hozzászólás a(z) “Tisztelt Honfitársaim!” bejegyzéshez

  1. Tisztelt Kiss Béla!
    Valami igazán érthetetlen számomra és ha segítenél nekem elmagyarázhatnád, hogy MI KÖZE VAN HOZZÁSZÓLÁSAIDNAK, A FENTI ÍRÁSHOZ???
    Engem és azt hiszem sokunkat már nem az “elmultnyocévezés” és Gyurcsány vagy Orbán ígéretei és véleménye érdekel, HANEM AZ ÉLETÜNK A TÉT!
    Tudod mire lennék inkább itt kíváncsi?
    Milyen rendszámú autóban fogsz ülni az Ócsai gyülekezőnél, mert én egy KPD 981 Peugeotban! És ott lesznek a szomszédaim, rokonaim és barátaim is!
    Adsz egy rendszámot??? Csak hogy köszönteni tudjalak a küzdők között és ha ott leszel elnézést tudjak kérni, ha most megsértettelek volna írásommal!

  2. Akinek még nem lenne világos itt látható azoknak az elvtelen hazaáruló megélhetési politikusoknak egy kis része akinek nincs vállalható véleménye , nincs bátorsága azt kimondani .Én ezt a videót elsősorban azon Magyar polgárok figyelmébe ajánlom akik ezeket az elvtelen nemzetáruló embereket szavazataikkal a Magyar parlamentbe juttatták ..Lelkük rajta ..http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qR1_MtAZnVY

  3. Újabb hír vagy kacsa ? A bankoknak állítólag eszük ágában sincs Orbán Viktor Magyarország Miniszter elnökének felszólítását komolyan venni .. Arra hivatkoznak hogy lehetetlen ilyen nagy mennyiségű adatot ilyen rövid időn belül feldolgozni , kijavítani , és sokba is kerül . Szóval fütyülnek a felszólításra . Orbán gyenge és fél .Az sem zavarja hogy törvénytelenséget támogat . Mert támogatja ,minden hatalmi szinten ….A köztársaság megbukott . Köszönjük a 10 % rezsicsökkentés ígéretét . Távozzatok a hatalomból mert alkalmatlanok romlottak vagytok ,gyilkosok kiszolgálói , hatalomért kurválkodók ..