18 hozzászólás a(z) “Kásler Árpád közleménye a miniszterekhez” bejegyzéshez

 1. Azon a napon kell azt mondanunk, hogy nem leszünk meglkuvók, és nem érjük be uzsorások morzsáival, mert az IGAZSÁG mellettünk áll, és az igazság ettől sokkal többet követel.
  Egy új törvénnyel senkit sem kényszeríthetnek, törvénytelen szerződések módosításának aláírására. Erősen remélem, hogy mindenki előveszi a józan paraszti eszét, s nem félelemből fog cselekedni…

 2. Tisztelettel kérdezem, mi lesz ha ezek a nagy eszűek meghozzák a döntést október elsejéig? A kormány meg elfogadja és kötelezővé teszi. Mit lehet már olyankor tenni?
  Hiába van igaza az embernek, ha a törvény keze nem áll mellé. Én úgy gondolom az a nap lesz az amikor, rájuk kell szabadítani az összes indulatot, hogy lássák nem ezt a döntést várjuk.

 3. Ezeknek mindenhez van bőr a képükön…kezdem azt hinni, hogy az általam szintén bűnösnek tartott Gyurcsány Ferencnek igaza van, hiszen tudomásom szerint ő sem 60 ezer bruttóért dolgoztatta az Ajkai Timföldgyárban az embereit…de a deviza alapú hitelezés nagy hibája!
  Azonban ez nem pártkérdés: Amit Orbán csinál, az észtveszejtő, mi, emberek, le vagyunk ebben az országban szarva, valóban a saját hűbér birtokaként tekint
  Magyarországra, azt csinál amit akar…ebből a szempontból helyes Gyurcsány videója, ami készült Felcsúton.
  De, ez mindennek a teteje. Itt csak a deviza alapú hiteles a hibás, és nekünk kellene megőrülni ettől a sok bolondtól, akik képtelenek egy országot vezetni. Kezdem azt hinni, tébolyultak irányítják évtizedek óta az országot, hiszen normális emberek ennyi zűrt nem csinálnak és nem bántják a saját állampolgáraikat.
  Én jövő héten megyek Dantesz ügyvéd úrhoz, itt nem lesz megoldás perlés nélkül. Szerdán fogad, legkésőbb októberben ki tudom fizetni a bírósági perlés összegét. Már van nekik másodfokon is megnyert perük, de az összes indított perük első fokon SEMMIS.
  Felháborító, Árpád teljes logikusan és jól, egészséges ember módjára gondolkok! Felháborító ami itt folyik Magyarországon!

 4. T.Hozzászólók !
  Igen, Kásler Úrnak nem szabad olyat tenni, amibe beleköthetnek, egyikőnk sem szeretné, ha bármi rossz történne vele. Nekünk -nagyon nagyon sokan – vele kell tartanunk és tartunk is. Valóban meddig mehet ez az aljas ide-oda tologatás az emberek életével??? Itt csak harc árán fog változás bekövetkezni, mert valóban hülyének néznek embertömeget!!!!!

 5. Tisztelt hozzászólók, egyetértek mindenkinek a véleményével, de ezt higgadtan és nagyon megfontoltan kell végrehajtani! Nem csodálkozok Professzor Kásler árpád ur dühén, ezek a mocskok mindent elkövetnek , hogy a választás előtt ígérjenek fűt fát az embereknek aztán meg jönnek a megszorító intézkedések, hát ezeknek semmi sem drága, sem pénz sem emberi élet nem számít nekik? Tegnap este néztem a Román Magyar meccset és a meccs előtt még mutogatták azt a féreg Csányit Sándorokat a hányinger környékezett, van a pofáján bór, kiállni a kifosztott emberek elé, Hát ez szégyen gyalázat, mert a Haza Nem Eladó !!!!!!!!

 6. Én is ugyan ezt kérdezem amit az Árpi és még azt is ,hogy van pofájuk a beteg gyerekektől el vennie a kiemelt családit az asztmásoktól a refluxosoktól és oda adják a képviselőknek, meg emelik a fizetésüket még nem volt elég magas ? A szülők meg nem tudnak enni adni a gyerekeknek , mocskos húzás ez az egész csak egy kampányfogás.

 7. Most nagyon azaz érzetem, hogy felfedezték a tixarban a verőeret. A képünkbe nevetnek.Erre van még jópár kifejezés a szép magyar nyelvünkben.Egy kimondatlan válsz a felsőbbektől:
  Igazatok van ezt érezhetitek a mondanivalómból, de bekaphatjátok a sz..szílvásgombócot. Szólok az uzsorásnak, hogy kénye kedve szerint hozza helyre a dolgot a javatokra. Ha nem tenné akkor majd én a kormány, majd én.. DE!! Ne örüljetek mert nem járhattok jobban mint a kiuzsorázott forinthitelesek!
  ( tudjuk, hogy először a forinthitelesek kezdték a bedőlést. )
  Megj:A kiuzsorázott szót csak a pontosításért tettem hozzá. Rogántól mire számíthatunk, bár most nem védte fejét a naptól. Ez sokkal vérlázítóbb, mintha semmit sem mondtak volna. Robbanjatok! Jó nagyot, majd a szükségállapot megold mindent . Erről szól a “kutyakomédia”. !!!