Közös érdekünk a béke és az előrelépés

Egy idő után feltűnik, hogy az ország talán kezd működni, DE AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS ÁLL. Érdekes, hogy nem állóvízben, hanem súlyos vészhelyzetben, mialatt a nép élet-halál közt lebeg, az igazságszolgáltatás katonái lazulnak,

abszolút arcizmuk sem rendül, nem idegesek, sőt tetszik nekik, jól elvannak: MEGÁLLAPÍTJÁK ILLETÉKESSÉGÜK HIÁNYÁT, nem találnak bűncselekményt, HOZZÁÍRNAK AZ EREDETI SZERZŐDÉSEKHEZ, a bankok érdekét képviselve.

Ezek az emberek olyan magas pozíciókban ülnek, hogy nem utasíthatók. Magyarul bármit megtehetnek, és amikor hozzájuk kerül egy-egy ilyen horderejű ügy, ők bizony a saját beállítódásuk, hitük, világnézetük, hovatartozásuk alapján igenis pusztán a MAGÁNVÉLEMÉNYÜKET közlik, hiszen valójában bármilyen döntést hozhatnának, erre és arra is billenthetnék a mérleg nyelvét, de ők EGYÉRTELMŰEN A BANKOKNAK KEDVEZNEK. Emögött nincsen semmilyen szakmai kérdés, semmilyen szakmai kört nem futnak, csak A MAGYAR NÉP FELETT ÍTÉLKEZNEK. Legfeljebb az indoklásnál veszik a fáradságot, hogy előadjanak valami szakmait. De az sem kötelességük. Nem utasíthatók, NEVÜK VAN, sima emberek, de intézmények neve mögé bújnak (az Ügyészség tette, a Kúria tette… NEM! Polt Péter legfőbb ügyész tette, bírók tették, akik igenis a MAGÁNVÉLEMÉNYÜKET képviselik.)

A kulcspozíciókban ülve kicsit dolgozgatnak, és ha lehetőség akad elkaszálni a magyar népet valamilyen szakmainak tűnő állásfoglalással, akkor ezt habozás nélkül
megteszik. Ezekben az ügyekben jól tudják, hogy EMBERÉLETEKRŐL DÖNTENEK, mégis úgy kezelik az érzékeny devizahiteles kérdéseket, mint valami koszos kis kölköt, amivel ők, a kényurak egyefene, a kedvünkért hajlandóak eltölteni egy órát. Nem!
A devizahiteles ellenvetések valódi emberi igények, kínkeservesen lefordítva a jog nyelvére. Ezek a jogi kényurak pedig ELKASZÁLJÁK A MAGYAR NÉPET, TÖRTÉNELMET CSINÁLNAK, hiszen olyan pozícióból rombolnak, ahol ők nem utasíthatók. Jogorvoslat nincsen, hiszen ezzel a módszerrel BOJKOTTÁLJÁK az igazságszolgáltatást, mely így kénye-kedve szerint működik/nem működik állapotba hozható.

Egyetlen demokrácia sem élhet igazságszolgáltatás nélkül. Az igazságszolgáltatásunk nem független mindaddig, amíg RENDRE a magyarok érdeke ellen dönt, BORÍTÉKOLHATÓAN árt a magyaroknak és kedvez a szipolyozóknak. Vegyük észre, ha így történik!!!
Ez bizony rasszista viselkedés, hiszen megfigyelhető, hogy gyakorlatilag faji alapon hozzák a döntéseket (magyar=haljon), minden döntő ügyben a magyarok ellen. Ha ezt többen azonos minta szerint teszik, az nem más, mint szervezett bűnözés, éppen az igazságszolgáltatásunk legfelsőbb berkeiben!!! (Ez a szervezett fellépés, egy adott klikk uralma a jogrendben már a jogi egyetemen elkezdődik!)

Polt Péter legfőbb ügyész az egész harmadik évezredben végigkísérte hazánk sorsát, és sajnos alakította is azt. Ha azonban kiderül róla, hogy szélsőséges cionista, és rá irányul a nyilvánosság reflektorfénye, talán elérhető, hogy távozzon a bársonyszékből.

Ne feledjétek, magyar nyelven sokan provokálnak. Akár nemzeti szólamok mögé is elrejtenek magyarellenes felszólításokat. VALÓJÁBAN A KÖZÖS ÉRDEK AZ, AMI ÖSSZEKÖT BENNÜNKET. A Te érdeked ugyanaz, mint az enyém, és ezt tudhatom, akkor is, ha nem mondod nekem, mert félsz. Ez a közös bennünk. Az érdekünk pedig a béke, az előrelépés, az ilyen maffiamódszerek felfedése, és megszüntetése a közvélemény nyomásával. Ha nevükön nevezzük a tetteseket, kiderülhet, hogy nincsenek is olyan sokan, csak kulcspozíciókat töltenek be intézményrendszerünkben. Talán
elég lemondatni azt a néhány kulcsembert, és végre enyhül az elnyomás felettünk.

4 hozzászólás a(z) “Közös érdekünk a béke és az előrelépés” bejegyzéshez

  1. Kedves Lázár János!

    Sajnos ellent kell mondanom Önnek. Ha a Szent Korona Tan bevezetésével senki sem járna rosszul, akkor már az oroszok kivonulása után bevezették volna vezetőink.
    Talán úgy lehetne átfogalmazni mondatát, hogy a Szent Korona tannal semelyik RENDES ember nem járna rosszul.
    Merthogy a kifosztóink és azok lakájai, hazaárulóink, bizony, alaposan pórul járnának vele!

    A cikkben írt problémára is egyből megoldást nyújtana a magyar történelmi alkotmány helyreállítása, ami 1944-től nincs használatban:
    Mint tudjuk, bizonyos szakmákban bizonyos nemzetiségek felülreprezentáltak az országos népsségükhöz viszonyítva. Pl. teknővájó, kanálvájó, hulladékkezelő vagy vendéglátóhelyi hegedűs szakmákban a roma/cigány nemzetiség sokkal számosabb, mint az összes többi nemzetiség együttvéve.
    Ugyanez a helyzet a jogász szakmával is, csak ott ott egy másik nemzetiség felülreprezentált. Történetesen ugyanaz a nemzetiség, ami a bankárok esetén is felülreprezentált. Talán így már érthető, hogy miért ítélnek szinte mindig a bankárok javára. Holló, hollónak nem vájja ki a szemét.

    Na, ez is egy csapásra megoldódna, ha visszetérnénk az 1944-es állapothoz, mert akkor még érvényben volt a numerus clausus törvény, ami megakadályozta, hogy a magyar nemzetállam irányítói, tisztségviselői körében bármelyik nemzeti kisebbség felülreprezentált legyen.

  2. Egyetértek Lázár honfitársunkkal. Adódik ez a megoldás. Egyetértve ezzel a cikk írójával is.
    Mi a helyzet a CHEmtrailsel?? Remélem jól írtam. Mérgezik az életünket! Földön, vízen ,levegőben, pszichésen, fizikailag és ezeken túl is. Tarthatatlan e helyzet.

  3. A magyar korona alatt minden földrész egyesültetne egy élhetőbb életért..De a szent koronával szerintem senki nem járna rosszul.