CÖF válasza

Örültem volna  ha vállalják a megmérettetést. Próbáltuk megszerezni a feljelentés szövegét, még az ügyészséget is felkerestük ez ügyben. Sem tőlük sem pedig a CÖF-től ezidáig nem kaptuk meg, hogy megismerhessük. Még sajnálatosabb, hogy a CÖF vezetőségéből senki sem merte névvel aláírni a választ. Felettébb érdekes, hogy Varga István telefonon azt mondta nekem, hogy Ő képviseli a CÖF-öt ez ügyben a kormánynál. A pénzügyi jogok biztosa által kezdeményezett kerekasztalnál is jelen volt. Valahogy azt látom, hogy olyanok nem kaphatnak teret, akik kimondják kendőzetlenül az igazságot. Tisztelt kormány és holdudvara,az eddigieket tekintsék csak előjátéknak, kénytelenek vagyunk elővenni a nagyágyúkat. K.Á.


Tisztelt Kásler Árpád Úr !

Nem osztjuk azon meglepetését, hogy a “devizahitelesek” érdekeit a CÖF is társadalmilag fontos ügynek tekinti.

Célunk, hogy minél előbb saját lehetőségeinkhez képest megoldáshoz segítsük az uzsora hitel áldozatait.

Tiszteletben tartjuk minden szervezet ez irányú törekvését azzal, hogy ki-ki más módszerekkel kívánja elérni a kitűzött célt.

Emlékeztetni szeretnénk, hogy mi 2009 óta nagyon sokszor foglaltunk teret, mint például a Hősök terét kétszázezren Virágvasárnapon,  Kossuth teret és Alkotmány utcát Bajnai Gordon beiktatásakor, Stefánia útját a Szlovák Nyelvtörvény elleni megmozdulásunkkor… stb.

Támogatóinkat a Békemenet szimpatizánsait és a Szellemi Honvédőket is közösségünkben üdvözölhettük. Bátorságunk nem megkérdőjelezhető, mert az ellenünk kivezényelt roham rendőrök, lovas rendőrök leheletét testközelből érezhettük. Most pedig nyíltan vállaltuk, szakmai előkészítéssel és meggyőződéssel azt a büntető feljelentést, amelytől a “devizaalapú” hiteleseknek remélhetőleg igazság szolgáltatik.


Tisztelt Kásler Árpád Úr!

Nincs miről vitáznunk, hiszen ki-ki a maga eszközeivel jóhiszeműen ugyanazon célért küzd. Attól pedig szeretnénk Önt megóvni, hogy prejudikálja hovatartozásunkat. Hiszen természetesnek tartjuk , hogy a Nemzet céljai érdekében a regnáló Kormányt támogassuk vagy éppen kritizáljuk.

Az általánosan levonható ítéletet bízzuk Magyarország polgáraira, mert ezt bölcsességük miatt bátran megtehetjük.

Tisztelettel
CÖF, CÖKA Vezetőség

10 hozzászólás a(z) “CÖF válasza” bejegyzéshez

  1. A helyzet egyre világosabbá válik . Az Orbán kormány ismét ködösít a devizahitelek megoldásának ügyében .Elgondolkodtató ,elég lesz e az újabb választási sikerhez a nemzeti dohányboltok potenciális fidesz választóknak ., fidesz barát vállalkozóknak , történő juttatása ,.Vagy az állami megrendelések , uniós pályázati pénzek átjátszása a fideszt támogatóknak . Vagy elég lesz e az a négymilliós devizahitelezésben érintett devizaadós és családjainak összefogása, a fidesz leváltására .Mert a fideszt , Orbánt , le kell váltani . Gyurcsány vagy Orbán , mind egy , hiszen mind a kettő hazudik . Orbán politikai szempontokat nézve jobban járt volna ha nem is nyúl ,megsegítést hazudva a devizahitelek ügyéhez . De hozzányúlt , bizonyítva , számára a törvény leírt betűje nem számít semmit . Éppen úgy mint azoknak nem számított eddig , akik e devizahitelek folyósításához , szakmailag , hivatalukból asszisztáltak .Támogatták , segítették e törvénytelen nép rablást .Politikai elit mind a fidesznél , mind az MSZP nél bizonyította romlottságát . Nekik róható fel az hogy az a hivatali apparátus akinek dolga kötelessége lett volna a törvényesség felügyelete nem tették a dolgukat . Orbán ezt tetézte avval ,hogy most már egyértelműen próbálja törvényessé tenni a banki uzsorát . A kétharmados többséggel törvényt hoz , mindenkit büntet csak a bűnöző bankárokat , közjegyzőket , és sok más felelőst személy érintő határozatot nem hoz .Sunyin , és nem tudni milyen jogon visszamenőleg rehabilitálja a bűnt , a törvénytelent , törvényessé próbálja tenni . .Orbánnak most már vesznie kell! Kásler Árpád pártja, és a Jobbik volna a legjobb választási alternatíva .A jobbik radikalizmusával , de hazafiként Magyaország népének érdekeiért dolgozva , míg Kásler pártja , a mérsékeltebb politikát folytató de , mint a történelmi alkotmány visszaállítása tekintetében , lényegében közel azonos érdekekért dolgozó pártként találkozna . .. A kábitószer a , hátulról pénzel libatolvaj , az elkúrtuk de van akiknek azért ez is jó volt párt az országgyalázó MSZP ,,valamint az SZDSZ utódpártja kívánatos volna ha kiesne a rostán ,és eltakarodna a Magyar parlamentből közéletből A devizaadósoknak és családtagjainak összehangoltan , és jól kell szavazni . AZ ÉLETÜK A TÉT .. .

  2. A CÖF mint civil szervezet nincs bejegyezve. Csak a CÖKA.

    Az interneten ezt találtam róluk:
    “CÖF = Civil Összefogás Fórum
    A CÖF támogatói a magyarországi civil közösségek, akik visszaigazolták aktív együttműködésüket és a társadalmi, gazdasági kérdések megoldásában történő részvételüket. Alapítva: 2009 Virágvasárnap Hősök tere”

    Ellenben nincs bejegyezve. Akkor kik is tárgyalnak a devizaadósok érdekében? Egy nem létező szervezet, akik CÖF-ként azonosítják magukat. Ha így tették meg az ügyészségen a feljelentésüket, akkor az nem is létezik.

    A bejegyzett civil szervezetek civil összefogás néven:

    Sorszám Megyei nyilvántartási szám Szervezet neve Székhely Állapot
    1. 3854/2010 “Civil Összefogás Barcsért” Egyesület Barcs
    2. 3224/2011 Bátoriak Baráti Köre Civil Összefogás Kulturális Sport és Hagyományőrző Nonprofit Egyesület Nyírbátor
    3. 4675/2006 Civil Összefogás a Fótiakért Egyesület Fót
    4. 1840/2009 Civil Összefogás a Nehéz Helyzetű Emberekért Regionális Közhasznú Egyesület Székesfehérvár
    5. 64840/2010 Civil Összefogás Az Edelényi Változásokért Egyesület Edelény
    6. 170/2013 Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány Budapest
    7. 1833/2002 Civil Összefogás Lakóhelyünkért Egyesület Hódmezővásárhely
    8. 1529/2008 Derecskéért Civil Összefogás Egyesület Derecske
    9. 2835/2011 Gyálaréti Civil Összefogás Közhasznú Egyesület Szeged
    10. 9274/2010 Közép-Magyarországi Civil Összefogás Egyesület Budapest
    11. 200124/2009 Pro Natura St. Gotthard Civil Összefogás Egyesület Szentgotthárd

  3. Hazugság

    Hatalmasok hatalmas hazugsága,
    hogy honfitársait, hazájába,
    hontalanná hányta.
    Hitvány hitelt hagyva hátra,
    hiánytalanul hibázva.

    Hatalmával hova hívta,
    ha hitegette halogatta.
    Hova húz hát hazájából,
    hazafias harctalan-vándor,
    Hiszékeny hitű harctalan,
    hazádban vagy hontalan.

    Györgyi

  4. Elgondolkodtató: miért is foglalkozik a kormány és az általa fenntartott CÖF a devizahitel ügyekkel éppen most a választás előtt??? eddig is ismert volt a törvénytelen helyzet, s hihetetlen, hogy ennyi idő után sem a lényeget ragadják meg, miszerint csupán a magyar számviteli törvény betartását kellene végrehajtaniuk.
    Úgy gondolom köztudott, hogy a CÖF létrehozója, támogatója a kormány.
    Továbbá minden nap más-más maszatolást adnak elő, felelős pozicióban lévő emberkék, mert ebben az országban csak a felelősök lehetnek felelőtlenek.

  5. http://versenykepesseg.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=674
    http://www.jogiforum.hu/forum/16/11498
    Úgy néz ki, asztmás lettem, méghozzá súlyos rohamokkal. Ma voltam családorvosnál és teljes a döbbenet, kivizsgálják, mi okozhatta. Tudomásom szerint a sok idegeskedés is közrejátszik benne (stressz).
    Nos, eszembe jutott, hogy vidéken, amennyire én tudtam, a régi ROKKANT NYUGDÍJASOK – akiket ráköteleztek, hogy jelentkezzenek felülvizsgálatra 2011. áprilisig – tömegesen vettek fel deviza alapú hiteleket. Mára nagyon sokat közülük visszadobtak és a régi ellátást sem kapják meg. A maximálisan adható ellátás rokkantnak az új törvények szerint jelenleg 139.500 Ft (minimálbér 150 %-a), annak is, aki esetleg ennél jóval többet keresett, mert mondjuk vezető állásban volt vagy jól menő vállalkozó volt.
    Kérdésem: nem érne meg egy misét az ő érdekükben beperelni a bankokat,
    hiszen az amúgy is rossz egészségben lévő embereket ők vitték bele a táncba, a deviza alapú hitelezésbe. Kellene még egy feljelentés!

  6. “Tiszteletben tartjuk minden szervezet ez irányú törekvését azzal, hogy ki-ki más módszerekkel kívánja elérni a kitűzött célt.” (CÖF)

    Itt csak egyetlen módszer létezhet kedves CÖFös barátaim!
    A kendőzetlen Igazság módszere!
    Semmi több!
    Mert ugyanis az Igazság csak és kizárólag akkor fog kiderülni, ha kimondjuk azt!
    De megmondom én mi itt a probléma, mert ugye élni csak kell!
    A nagyszerű Hamvas Béla sorait idézve, kérem tartsanak önvizsgálatot a léthazug létezésükben!

    “Vezérelv: mindenki meg akarja szolgálni azt, amit elsején kap, és olyan világnézeti elveket táplál, amelyek jövő havi fizetését is biztosítják.
    Nem munkából hanem hazugságból élünk.
    Egyetlen ilyen lény jelenlétével ezer ember életét mérgezi meg.”

  7. “Tiszteletben tartjuk minden szervezet ez irányú törekvését azzal, hogy ki-ki más módszerekkel kívánja elérni a kitűzött célt.”

    A kitűzött célt . Mi az, hogy a kitűzött cél? Ki a holdkóros tud kitűzni célt abban az esetben, amikor adott egy helyzet, ami nem más, mint egy számviteli csalás , és eredményeként törvényes keretek nélkül zajlik egy kötelezés az Adósokkal szemben, ami miatt át nem adott devizaösszeg van kölcsön jogcímen követelve és kölcsönkamat van az át nem adott devizaösszegre követelve?

    Majd amikor a csalás miatti jogellenes követelés során felmondás történik, a közjegyző közokiratot hamisítva , a bank nyilvántartása alapul vételével kölcsöntartozást tanúsít , miközben nem adott pénzkölcsönt a Bank, nem adta ki a követelt devizaösszeget?

    Milyen célt tűzhet itt ki valaki is az Adóson kívül, aki kitűzheti azt a célt,

    HOGY AZ ELLOPOTT ÉLETÉT VISSZASZEREZZE AZ ÁLTAL, HOGY BEFEJEZŐDJÖN VELE SZEMBEN A TERROR, A BANK , A KÖZJEGYZŐK ÉS AZ ÁLLAMI SZERVEK TERRORA ?

    Nincs kitűzött célra lehetősége senkinek az Adóson kívül.

    Mert kizárólag az Adós terhére történt bűncselekmény, ezért szavazati joga egyedül az Adósnak van

    Nincs módszer.
    Nincs más módszer.
    Nincs más, mint az Adóssal szembeni terror leállítása.
    Mert egyetlenegy dolog történt.
    Az, hogy a magyar emberek minden vagyonát el akarták venni egy konkrét módon.
    Csalással és közokirat hamisítással.
    Ha valami elefánt, az elefánt.
    És ez elég nagy elefánt, hogy látható legyen.

  8. Én nem támogatom azt a kormányt ami karöltve a bankokkal kirabolja saját szavazóit állampolgárait(rabszolgákat).