Athénban égnek a bankok!

A Bizánci Tűz Újra Lángol…..

Athénban egyelőre, nem csendesülnek a zavargások, sőt látványos fordulatot vettek miután a görög parlament elfogadta az IMF megszorító intézkedéseinek foganatosíttatását ami által újabb “mentőövet” kapnak. Ez a mentőöv valójában egy hurok a görögök nyakába, egy fojtó nyakörv, amivel kordába lehet őket tartani. A korrupt politikusok persze feltétel nélkül ott is, mint Magyarországon teljesítik a cionista világkormány utasításait.

Ennek következtében tucatnál több bank is lángra lobbant, kérdés viszont, hogy spontán elégtétel szemtanúi lehetünk, vagy néhány beöltöztetett ügynök tüzeskedik és ez is része a látványnak, valószínű mindkettő. Sajnos a görögök egymaguk ezt a harcot győzelemre vinni nem tudják. Ha már egész Európában, az összes uzsorázó bank hasonló kivilágításban részesülne, akkor jó esély lenne némi változásra.

Mindennek nem így kellene történnie, de ha a jog, a jogalkotók és jogalkalmazók, nem az ország és nemzet érdekeit képviselik, hanem pont ellenkezőleg, akkor már nem marad más hátra, mint az önvédelem, amely magába foglalja az erőszak alkalmazását is.


Kásler Árpád.

Kelt, Gyulán február 14-én.