8 hozzászólás a(z) “Rendkívüli közlemény [audio]” bejegyzéshez

  1. Molnár Ibolyának . Sok embertől hallottam már azt hogy ” undorító Magyarok ” így és úgy ,stb.De visszakérdeznék ,te aki ezt mondod , ki vagy ? Kétségtelenül írásod sok igazságot tartalmaz . De az hogy undorítóak a magyarok ..? Minden bizonnyal te magadat , különb Magyarnak tartod . Nos ha így érzed , van egy feladatod. Hogy mi lenne az ? Hogy példát mutass , oktasd tanítsd azokat , akik ” undorító magyarként ” élnek .De ha semmit nem teszel csak kritizálsz, ami persze a legkönnyebb ,akkor az az undorító szó , vajon rád , nem vonatkozik ?

  2. Jaj istenem. Én nagyon félek attól, hogy az OTP bedöntése, hogy Csányi eladta a részvényeit az csak egy csapda. Bár ne lenne igazam. Úgy érzem Csányi így akar hatni az emberekre, de főleg a kormányra, hogyha tovább folytatja az úgynevezett “devizahitelesek mentését” akkor ugye minden bank bedől államcsőd lesz. én most is azt mondom engem a kormány ne mentsen meg. Lábra kelt a hír, hogy lesz mentőcsomag. És sajnos szerintem sokan el is hiszik. De valójában a kormány nem is akar “megmenteni minket”. Ez is egy olyan mintha segítség lesz. A magyar nép pénzén akarja megmenteni a magyar embereket. Ezáltal a magyar nép rosszabb helyzetbe fog kerülni mint amiben most van. Egyrészt újra összeugrassza azokat akik vettek fel hitelt azokkal akik nem. Másrészről a pénzt ugye a mi általunk befizetett összegekből veszi el azaz a saját pénzünkön akar minket megmenteni, másrészről mivel ez a pénz hiányozni fog a költségvetésből, így azt pótolni akarja, ezért újabb adókat akar majd a nyakunkba sózni. Én arra gondolok, hogy ez az egész csak egy politikai manőver. Mind az OTP bedöntése, mind az állítólagos segítség. Ezt nem szabad megengedni. Ezzel a kormány újra csak legalizálni akarja a törvénytelen üzelmeit a bankoknak. Nem a bankokat bünteti hanem az embereket. Megint csak az emberek nyakába rakja a terhet az állítólagos segítségével. Nem szabad megengedni ezt. Nagyon hamar lépni kell mert ha nem akkor a helyzet még rosszabbra fog fordulni mint ami eddig volt. A magyar nép pénzét újra a bankoknak akarja kifizetni a bankok tovább tudnak bennünket fosztogatni, és a kormány újabb terheket fog rakni a nép nyakára. Nem ez a megoldás. Fizessenek a bankok. Őket kell felelősségre vonni, és a kormányt. Mindegyik hazaárulónak és bűnözőnek a börtönben a helye.

  3. A magyar Nép újra együtt lesz a Nemzetgyűlésen! A magyar Népet megpróbálták “átkódolni” de voltak akiket nem sikerült és olyan elementáris erővel tör ki belőlük a CSODA Magyar, hogy nincs akadály, nincs fal, nincs lánc, ami megállíthatná! Akinek ezt a Magyar becsületet elkellet nyomnia magában, akinek azon a mocskos úton kellett haladnia amit elé tártak.. abból gejzírként tör ki az erő. OLyan ERŐ…Van akit megéget, ki ellene szegül, van akit tisztára mos, és van akit megfullaszt. Az erő amivel ez a gejzír bír, olyan erő amely mindenkivel csak úgy bánik el, amilyen elbánást érdemel .amilyet kifelé sugároz, közvetít, cselekszik. Ahol már Nem az a Csoda Magyar kezeli az erőt, hanem az erő önálló életre kel… aki minden áron megvédi azt a Csodát ami a Magyar! A Magyar szikrát feléleszti, tűz lobban léptem- nyomon. Átlátszóak lesznek az emberek, Tudni fogjuk ki a Magyar és ki a gaz. A becsület, a szeretet, a hit, olyan hatalom, olyan tudás, akiben ez benne van, az mindent tud, mindent lát. no meg el is ragad magával. Mivel ismerem ezt az érzést és az ebből adódó felhőtlen életet, nem felelőtlent…!! Volt szerencsém megélni, így tudom ajánlani mindenkinek, mert így sokkal könnyebb minden, a munka az élet, a nehézségek is sokkal könnyebbek. Az idő is engedelmesebb… E 3 dolog az ami megmenthet ! Tisztul a Magyar Nép! Megtudja majd mind, hogy ki Ő és mit is akar… Ne feledje senki az Erő velünk van! Bennünk van! Aki megengedi magának ezt a “Csodát” és alázattal tud viseltetni iránta/vele, azzal együtt is marad..!
    A magyar nép, ugyan csúnyán megvezetett, becsapott, megalázott nép, nehéz éveken vagyunk túl, így együtt. De büszke vagyok rá, hogy Magyar vagyok, én mindig hittem az embert. Nekem nem kell hánynom az embertől, nekem attól kell hánynom, amikor a mocsokból valaki azt kiabálja, hogy – te mocskos vagy! Én nem vagyok, sem jobb, sem különb a népemtől, a Magyar Néptől.. de együtt jobbak leszünk és egyre jobbak, mert az erő velünk van! 🙂

  4. Emberek!
    Kedves Sorstársak!
    Léket kapott a hajó!Én úgy tanultam,hogy a kapitánynak kell utoljára elhagyni a hajót.Ez most nem így történik.A csányi sándor kapitány leereszti a mentőcsónakot.(Szándékosan… nem érdemel nagy kezdőbetűt).Még van pár mentőcsónak a péternek,a ferencnek,a viktornak és még néhány menekülőnek.
    Emberek!
    Vegyék csak igénybe a csónakokat MI maradunk!Ugyanis HÁBOROG A TENGER!
    Féljenek csak ha nem oldja meg a tenger, még ott vannak az ÉLETÜKRE éhes ragadozók.
    AZ EMBER mint ÉN és MI !
    Nem vagyonra,nem területre,nem hatalomra éhes ragadozók,hanem ÉLETRE-MÉLTÓSÁGRA éhes lények.
    Kitartás=Győzelem! mert A HAZA NEM ELADÓ!

  5. Kedves Molnár Ibolya!

    Minden tisztességes magyar enber nevében kikérem, hogy a magyar népet sértegesse. Az igaz, hogy sok hitvány vezető volt hazánkban. De nem a magyar emberek a hitványak. Nem hiszem, hogy a vezetőikkel kellene őket azonosítani.
    Egy bocsánat kérést elvárnánk.

  6. Tisztelt Molnár Ibolya!
    A hozzászólásában leírtak többségével egyetértek,de egy mondatát kikérem magamnak!
    “………………A MAGYAR NÉP EURÓPA EGYIK LEGUNDORÍTÓBB NÉPE, IDEJE KIMONDANI……”

    Ezzel a mondatával minden becsületes Magyar! ember megsértett!
    Egy bocsánat azt hiszem elférne….
    Tisztelettel

  7. Durva leszek, de muszáj!

    És ebbe a kapitulációba a BÖRTÖN ÉS A VAGYONELKOBZÁS IS BELETARTOZIK…AZ ELŐBB LÁTTAM AZ ATV-N SZEGÉNY RÓNA PÉTER PROFESSZOR URAT AZZAL AZ ISZONYATOSAN, BETEGEN AGRESSZÍV, TISZTELETLEN ÉS TUDATLAN KÁLMÁN OLGÁVAL…
    ….VÉGRE ÚGY KEZDTE A MONDANIVALÓJÁT A PROFESSZOR ÚR, HOGY MAGUK MAGYAROK…
    ……….SAJNOS ÉVTIZEDEK ÓTA HÁNYNI TUDNÉK ATTÓL, HOGY ENGEM EZEK KÖZÉ A MAGYAROK KÖZÉ SOROLNAK ÉS ILYEN MOCSKOS ORSZÁGBAN KELL ÉLNI…..
    …………ÉS ILYEN MOCSKOKHOZ KELLETT ASSZIMILÁLÓDNI…..
    …………MERT OTTHON NEM ÍGY NEVELTEK ÉS AZ ÉN CSALÁDI HÁTTEREM SEM APAI SEM ANYAI ÁGON ILYEN MOCSKOS VILÁGRA, ILYEN MOCSOKRA NEM NEVELT…………………………….
    ………………A MAGYAR NÉP EURÓPA EGYIK LEGUNDORÍTÓBB NÉPE, IDEJE KIMONDANI……
    ………………ÉVTIZEDEK ÓTA ÁTVERIK EGYMÁST, VEZETŐIK ŐKET, MINDENT ZOKSZÓ NÉLKÜL ELTŰRNEK……
    ……………ÉS AKI KIÁLL EZEKÉRT A SZERENCSÉTLENEKÉRT, ARRA RÁFOGJÁK, HOGY BOLOND….
    …………..EZ A MAGYAR SZOKÁS…ZSIDÓ, CIGÁNY, ARAB, ÁZSIAI MOCSKOS VÉRKEVEREDÉS MOCSKOS EREDMÉNYE….TISZTELET A KEVÉS KIVÉTELNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1.) Olajszőkítés: Vámszemle 2000/02, még Arnold Mihály (most halt meg nemrég) idejében jelent meg…ha a tizedesjegyek jól olvashatóak, akkor megyénként, főbb városokra lebontva megtalálható, hogy 93 EZER BILLIÁRD (tizedesjegy hiba esetén 93 EZER MILLIÁRD) forint tűnt el a magyar államkasszából, a magyarok zsebéből, az emberek életszínvonalából…..és még mindig nincs teljes felelősségre vonás.
    2.) Visszamenőleg kötelező lenne az ügynökügyet feltárni, azokért a borzalmakért, amiket elkövettek – közte velem is -, bíróságon követelve kárpótolni az embereket..
    3.) Volt itt E-hitel és Start-hitel….3 és 6 %-os kamattal, nos annak az olcsó kamatát azok fizették meg, akiknek a 90-es évek elején 3 %-ról hirtelen 33 %-ra emelték az OTP lakáshitelük kamatát….sokan akkor lettek földönfutók, öngyilkosok, szétmentek családok, életek mentek tönkre..
    4.) 1989 után sem volt rendszerváltás, a KOMMUNISTA IFJÚSÁGI SZÖVETSÉG KÖZPONTI BIZOTTSÁGÁBAN SEMMIT NEM CSINÁLNÓ, SZART KEVERŐ ÉS HAZAÁRULÓ – közte az állambiztonság embereinek egy része is – senkijei uralkodnak ebben az országban. Orbán Viktor közel egy milliárdos vagyonra tett szert – francia és erdélyi ingatlanok, közös sziget Rovinj mellett Szent János (SV IVAN) néven Pintér gazember Sándorral,
    vállalkozás Csíkszeredán, vadászkastály Hargitafürdőn, 600 milliós francia felségjelzésű jacht és állandó Monacói és San Marinói, valamint Texasi utazások (Rotschil bank…Monaco, plus Forma 1, plusz foci biznisz…)
    Gyurcsány Ferenc az APRÓ (KLEIN ZSIDÓ) klánnal a háta mögött Betléri kastélyt szerzett Szlovákiában, Kassa mellett, a volt Andrássy gróf kastélyát..nos a kastély hatalmas, annak berendezése több milliárd forint értékű…emellett cégei vannak és további vagyongyarapodását ideje lenne felülbírálni……az ország tönkretételében neki is nagy szerepe volt..
    5.) A magyar nép teljes jogi káoszban él, itt a törvénytelenség uralkodik,
    ide behozhat Orbán 4000 zsidó rendőrt Izraelből, a TEK-be, ide jöhet bárki, határ ellenőrzés nincs, viszont van pedofília, gyermekkereskedelem – mágy a Magyar tej dobozon megjelennek az eltűnt gyermekek, mint a 60-as években már Amerikában….gyermekszerv kereskedelem, a kórházban elhalálozott emberek szerveinek adás-vétele úgy, hogy nem is kérik sem halála előtt az ő, sem a hozzátartozója véleményét és engedélyét….ezek a szervek Izraelbe, Ukrajnába és más helyekre vándorolnak…
    5.) A pszichiátria és a pszichológusok a modern maffia gépezet, ennek a sztálinista hitlerista országvezetésnek a kiszolgálói évek óta, büntetlenül ölve meg emberek gyógyszer agyon szedetéssel….
    6.) Dúl a kábítószer kereskedelem és a fegyverkereskedelem az országban, a SZÉKELY LÉGIÓ pl. Bayer Zsolthoz közel álló mocskos alvilági szervezet volt, amelyről még a holland-angol Shell cég honlapján is megjelent egy hosszú cikk..
    7.) Büntetlenül, lehet MK Ultra, Echelon és egyéb olyan mikrohullámú technikákat használni, amivel embereket lehet lakásukban, utcán stb. ölni…
    8.) Nincs szabályozva, kit lehet megfigyelni, tudnia kell-e az illetőnek róla…a megfigyelések zöme gyilkossági kísérlet és valaki személyiségének a sárba tiprása, valamint perverz szexuális önkény alkalmazása zaklatáson keresztül, amelyhez felhasználják a rendelkezésre álló mobil telefon átjátszó hálózatot is…ezt nem lehet így hagyni!!!
    9.) A prostitúció hatalmas üzletággá fejlődött, a cigány nők teljes kiszolgáltatottságban élne. Minden egyes gyermekszülés évekkel rövidíti meg a nők életét, az abortusz elvégzése esetén fennáll az életveszély vagy az, hogy megsértik a méhfalat és a nőnek soha többet nem lehet gyermeke. Szinte zsidó-török-arab és stb. módon kezelik másodrangúként ebben a szemét országban a nőket, az anyákat nem tisztelik, a lányokat sem…amikor egy lány terhes lesz, neki kell a felelőssége vállalni és ha egy szerencsétlen nő a szüléskor beálló esetleges pszichózis során (csak olvasni kellene a 30-as években Kanadába vándorol SELYE JÁNOS professzor könyveit, milyen folyamatokat indít be a stressz és a hormonok működése) megöli a csecsemőjét, a nőt vonják KIZÁRÓLAG felelősségre, hol van az, hogy a férfi, aki a gyereket megcsinálta (lehet hogy erőszak volt) is börtönbe menjen és a nő büntetése 1/3-ára csökkenjen, tekintettel arra, hogy 9 hónapon át és azt követően milyen lelki és fizikai szenvedésen ment keresztül..
    10.) A rendőrségen nincs belső elhárítás, korrupció uralkodik….fejetlen és szervezetlen minden, ráadásul a több milliárdos vagyonnal rendelkező maffiózó, PINTÉR SÁNDOR még belügyminiszter is lehet!!
    11.) A határok nyitottak, de sokan csempésznek embereket, ide is, pénzért…
    12.) A rokkantakat teljesen tökre akarja tenni a kormány, összemossa a legalább 20-25 évet ledolgozott embereket azokkal, akik eltartatták magukat, mert vagy alkoholisták, vagy kábszeresek, vagy munkakerülők voltak…
    13.) Azok a hajléktalanok, akik ledolgoztak egy csomó évet vagy több évtizedet, esélyt sem kapnak a visszakapaszkodásra, és a legtöbb férfi, akik között sok értékes ember van – láttunk egy filmet, amelyet Soós József (Titán), Dr. Fórizs Eszter és Rácz Gábor László készített egy volt uránbányásszal, aki 20 éven keresztül a 13. szintre, 1300 méter mélyre szállt le és dolgozott…értelmes ember, aki csúszik bele hajléktalanként a teljes nihilbe, a semmibe…a halálba…csak előtte még a magyarok megkínozzák
    14.) Nincs rendezve, hogy az 56-os megmozdulás mi volt, miért ölték egymást az emberek, miért kaphatott egy 14 éves gyilkos, Wittner Mária kitüntetést és hogyan lettek ezek a dolgok rendezve, főként, hogy 56 tavaszán egy Strassbourgi Egyetem fedőnevű amerikai kémszervezet és egy osztrák (valószínűleg zsidókkal tele) szervezet előre megterveztette a forgatókönyvet…Rajk László kötelező újratemetése vitatott, hiszen azt sem tudjuk, hogy valóban felakasztották-e őket, mivel Rajk nemzetközi kém volt, és Rákosi Mátyás majdnem megölette ezért Kádárt (mert belelátott és tudta, hogy nem volt akasztás), ideje lenne rendet tenni.
    15.) A zsidók örökösen kárpótlást követelnek…mi követljük, akiknek a szülei a háborúban átmentek és harcoltak ezért az országért, hogy kaphassanak poszumusz elismerést és egy állami ünnepnapot, amikor a II. vh. harcosait Magyarország méltó módon megtisztelheti és emlékezhet harcukra…az ország tele amerikai, német, orosz, szlovák, román, lengyel, magyar holtakkal, a különböző földekben nyugszanak a csontjaik….a Magyar Honvédség II. kerület, FEKETE SAS utcai irodájában gyűjtöttek már emlékkönyvet katonai levelezésből stb……..nincs rendbe téve itt semmi ezen a téren sem…
    16.) Követeljük, hogy a vagyonelkobzás és a magyar nép felemelkedése az elkobzott vagyonokból végre megtörténjen…..a kis nyugdíjasok, az országot a II. vh. után újjáépítő öregek igenis kiemelt nyugdíjban részesüljenek..
    17.) Orbán Viktor 3000 milliárd magán nyugdípénztári vagyont lopott el, államosított finom szóval…..azokat vissza kell adni, mert helye van egy normálisan működő és szabályozott bankrendszer, pénz- és tőkepiac, valamint árutőzsde piac mellett a magánnyugdíjpénztáraknak….
    18.) Itt az ideje a privatizáció, a médiák működése felülvizsgálatának, a nem megfelelően működő, erkölcstelen, hazug és képmutató médiák megrendszabályozásának..a magyarokra a sötétség ömlik, a szakmaiatlanság…kevés kivétellel, mondjuk gondoljunk itt Vértes Andrásra, aki mindig komolyan és őszintén és szakmailag helyesen fogalmaz..

    Szóval..lenne még mit felsorolni, hiszen azt sem értjük, hogy a halottak 25 év után miért nem nyugodhatnak békében a sírjukban…az ország lakossága nem szaporodott, hanem csökkent, a temetők földje nem lehet manipuláció és csalás, ingatlan biznisz helye!

    követeljük, hogy takarodjon a közéletből az elmúlt több mint 30 év szakmaiatlan, maffiózó, sztálinista-fasiszta bandája és leszármazottaik se juthassanak pozícióba…!!
    Az alkotmányozó nemzetgyűlésnek helye van, de a felvilágosító munka nagyon szükséges, mert nincs Szabad Európa Rádió, sem Voice of America, amelyik őszintén bemutassa a dolgokat a magyaroknak….

  8. Úgy legyen Árpád remélem sokan mennek Mezőkövesdre innen is.Bár még mindig sok a cső látással küzködő ember de remélem nekik is kiszélesedik a látásuk minél hamarabb.