Kásler Árpád videóüzenete Frölich Róbert főrabbihoz

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk április 21-ét illetően, de a negatív kritikák is érkeznek. Főleg azt hiányolják nagyon sokan, hogy miért nem kerültek még ki a helyszínen forgatott videók, hogy első kézből értesülhessenek azok, akik nem tudtak eljönni, hogy mi is hangzott el ott valójában.

Akik ott voltak, azok hallhatták, hogy két nappal 21-e előtt fizikailag is támadás érte a mozgalmat. Az 1500 m²-es főhadiszállásunkból kikötötték a villanyáramot, még legalább két hét mire helyre lesz állítva. Az ott szolgálatot teljesítő biztonsági cég munkatársai nem engedték be még a tulajdonosokat sem. Rendőrségi intézkedésre volt szükség, hogy be lehessen jutni a komplexumba. Lényegében ott egy fizikai atrocitást akartak kikényszeríteni, amelynek következtében megtehették volna a szükséges előzetes letartóztatásokat, hogy megtorpedózzák április 21-ét. Ez nem sikerült nekik, de tény, hogy okoztak károkat. Jelenleg aggregátorról „takaréklángon” működünk, de már folyamatban van az alternatív energiaforrás beindítása. Tudni kell azt, hogy ott komoly értékű, több milliós felszereltséggel igyekszünk kialakítani a nemzet érdekét szolgáló médiaközpontot, ezért nem járható az sem, hogy egy aggregátorról direktben üzemeljünk, de ezt a hozzáértők hamarosan megoldják és remélhetőleg jövő hét közepére már felkerülnek a helyszínen forgatott videók.

A mai napon postai úton kaptam egy meghívót Vona Gábor frakcióvezetőtől, az Országgyűlés irodaházában, pénteken 11:00-tól megtartandó kerekasztal-beszélgetésre, a devizahitelesek ügyét illetően.
Sajnos azon részt venni nem tudok, akkora már nem leszek az országban, korábban egyeztetett programnak kell eleget tennem, de a BAÉSZ képviselve lesz Töviskesné Dsupin Judit főtitkár által.

A BAÉSZ híve a tárgyalásoknak, de a kilakoltatások és végrehajtások azonnali leállítása nélkül nem hiszi, hogy komoly és valós megoldási szándék van a hatalom részéről. Éppen ezért továbbra is azt valljuk, hogy mindenkinek annyi joga van, amennyit kiharcol magának. Kollektíven nagyobb eredményt lehet elérni mint egyénileg!

Ami az alábbi videót és a facebookot illeti, úgy a jövőben mint ahogy a múltban is tettem, ha bárki embereket méltóságukban megbántja, alpári hozzászólásokat ír, kénytelen leszek törölni!

Tisztelettel, Kásler Árpád
Kelt: Gyulán, 2013. április 25.