A HAZA NEM ELADÓ

Április 21-én folytatjuk azt, amit február 9-én hóban, fagyban elkezdtünk a Kossuth téren, amikor megfújtam a gyülekezőre a kürtöt. Ebből teljesedett ki, a február 16-i zászlóbontásunk a nemzet megmaradásáért vívott harcban. Ezt követte a március 9-i folytatás, ahol még többen voltunk a József nádor téren és onnan vonultunk a Kossuth Rádióhoz. Ezen a napon több ezer ember közfelkiáltással és aláírásával felhatalmazott, hogy legjobb tudásom és tiszta lelkiismeretem szerint szervezzem meg az Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívását kérő illetve a történelmi Alkotmányunk jogfolytonosságát visszaállító néptömeget. Ezért nagyon fontos, hogy április 21-én 11 órára minél többen jöjjenek el a Hősök terére!

Ez, élő történelem, ne maradjanak le róla! Ezzel segítenek önmagukon, a nemzeten és az utódokon! Szervezzenek buszokat, teleautókat és mozgósítsanak minden lehetséges felületen. A legjobb ha kézről-kézre és szájról-szájra teszik ezt, úgy ahogy a Rádiónál fogadalmat tett nyolc ezer ember.

Akik buszokat szerveznek ide írjanak buszokaprilis21@yahoo.com és közzétesszük a járatot valamint a szervező elérhetőségét így rövid időn belül meg tudjuk tölteni a buszokat. Nagyon fontos, hogy akinél csak lehetséges az utazási költségből foglalót kérjenek, ezzel lehet a leginkább elkerülni a szabotálást. Sajnos erre is volt példa korábban.

Buszparkolási lehetőség van a Hősök tere közvetlen közelében, a rendőrség szerint az alsó rakpartot el kell kerülni mert le lesz zárva. Hozzon mindenki nemzeti zászlót magával, de akinek nincs akkor a helyszínen is hozzájuthat. Az alábbi linken a rendezvény hivatalos szórólapja nyomtatható formában található. Kérek mindenkit, hogy vegye ki a részét a közös harcból és nyomtassa ki lehetősége szerint és hordja szét a környezetében.

Fáradságos és kitartó munkával a győzelem garantált.

Köszönettel, Kásler Árpád

A HAZA NEM ELADÓ! – szórólap letöltése .pdf formátumban

A háttérzene forrása: http://www.youtube.com/watch?v=o6dhwQwkacM
László Andrea – A Haza Nem Eladó

AHazaNemElado_apr21