Hazugság áradatban úszik az ország, tűr a nép

Hol kezdjem? Nincs eleje és nincs vége. Bayer Zsoltból szemrebbenés nélkül dől a néphülyítés ugyanúgy mint Szász Károlyból.

Kásler Árpád vagyok és tényekre alapozom a mondanivalómat. Szívesen meghívom nyilvános vitafórumra úgy Bayer Zsoltot mint Szász Károlyt, hogy szembesítsem a valósággal. Hazugságáradatban úszik az ország, tűr a nép.

Bayer vízdíj csökkentésről beszélt Gyulán, de hadd másoljam be a valóságot amit ma kaptam a Gyulai Közüzemi Kft-től

Tisztelt Ügyfelünk!

A 2011. évi CCIX. Vízközmű törvény 2015. november 30-ig a víziközmű-fejlesztési hozzájárulás mértékének meghatározását a MEH hatáskörébe helyezi át. Ismerve az egyéb szolgáltatók közműfejlesztésre vonatkozó díjtételeit várhatóan az a jelenleginek a többszöröse lesz. Javasoljuk, hogy vizsgálják meg távlati elképzeléseiket különös tekintettel a vízfelhasználásra vonatkozóan. Amennyiben a meglévő kvóta bővítése indokolt, kérjük szíveskedjenek felkeresni társaságunk Ügyfélszolgálati Irodáját.

Gyula,2013.január 1.

Tisztelettel, Ügyfélszolgálati Iroda”

Hajrá Fidesz, Hajrá MSZP, Hajrá Bayer! Addig kell hazudni míg van rá vevő!

Szász Károly arról értekezik, hogy nem történt devizakereskedelem a devizahitelek esetében. Látszólag a devizahitelesek érdekében szólt, de én teljesen máshonnan látom a szelet fújni. Nos tisztelt Hölgyeim és Uraim! Fuldoklanak a tisztelt vezetők a saját mocskukban. Ez a nyilatkozat lenne hivatott megágyazni az ügyészségnek a feljelentésünkkel kapcsolatban az elutasítási határozatot, amelyhez már több mint 14 ezer ember csatlakozott. Kérem Önöket, hogy aki teheti keresse vissza az évek alatt elhangzott nyilatkozatokat, miszerint van deviza a deviza hitelek mögött. Most, hogy rávilágítottunk a csalásra kezdenek visszatáncolni.

Szász Károly nemcsak szakmai hozzá nem értésről tesz tanúbizonyságot, hanem teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy kit képvisel, annak ellenére, hogy látszólag az emberek pártján szólt. Ezúttal szeretném felvilágosítani Szász urat, hogy a devizakereskedelem nem csak abban az esetben valósul meg, ha az ügylet pillanatában pénzcsere történik, hanem akkor is, ha mint követelés fennáll. Márpedig az adósoktól devizát és annak mindenkori árfolyamon számolt forint ellenértékét követelik a bankok.

Mint ismeretes, a hazugság hazugságot szül és a tisztes urak már ezt a műfajt mesterien űzik.

Szász Károly a PSZÁF elnöke szerint:
amikor egy magánszemély vagy kisvállalkozás belföldi célú devizahitelt vett fel, akkor a hitelfelvétel pillanatában a deviza csak egy elszámolási eszköz volt. A hitelfelvevő nem a devizát kapta meg, hanem annak forintosított ellenértékét, és forintban is fizet egészen a futamidő végéig. Tehát nincs mögötte export-import kereskedelmi vagy fizetési forgalom.

Ezekben az esetekben pedig a devizavételi és -eladási árfolyamok alkalmazásával a bankok több százalékpontos, extra nyereségre tesznek szert úgy, hogy nincs mögötte sem valós költség, sem valós kockázat. Az ügyfelek ráadásul teljesen ki vannak szolgáltatva: nem rendelkeznek megfelelő pénzügyi műveltséggel, sem árfolyam-előrejelzési kapacitásokkal, elemzésekkel.”

Nem a hagyományos devizakereskedelem történt, de azáltal, hogy a vételárát átadták a devizának, és elkezdték követelni emiatt annak megfizetését, rendes adásvételi jogügylet jött létre közöttünk. Bing-Bang! K.O. a bankoknak, nem kölcsön! De bevonták a csalásukba a közjegyzőket is, azok meg szemrebbenés és hozzáértés nélkül pecsételtek, persze jó pénzért.

A K.O-t foganatosítani kell, nemcsak a bankoknak, hanem a teljes politikai garnitúrának, akik valójában kiszolgáltatták az országot, de ehhez komoly létszámra van szükség! Még sokan kételkednek abban, amit mondok és teszek, na meg persze bennem is. Az jó ha kételkednek, azt jelenti, hogy elkezdtek gondolkodni. Emberek, szervezkedjenek! Mindenki szervezzen be maga mellé 4-5 embert. Ez a feladat.

Az alábbi linken megnézhetik Bayer alakítását. Az egyébként feszt cigányozó Bayer a cigánygyerekeket sem kímélte bevetni, nem szent ezeknek semmi. Ami a legviccesebb, az a meglett korú úriember, ahogy béget a békemenetre. Nagy az Isten állatkertje és nem tudni, hogy ki van kívül és ki belül. De erről szólt a tegnapi cikkem.

http://index.indavideo.hu/video/Hosszas_Orban-kormanyzasra_keszulhetunk_1?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

Kásler Árpád
Kelt: Gyulán, 2013. 02. 06