TISZTÁZZUK A NÉVMÁSOKAT

4.bp.blogspot.com/-QTXC3QJokkY/UPW6vpdM14I/AAAAAAAABHA/76z-awMEREI/s1600/kaslerarpad.PNG

Én boldogulok, vagy mi boldogulunk, mindannyian?  Nem mindegy.

Elég friss, de annál szégyenletesebb hír, hogy Debrecenben kilakoltattak egy 80 éves házaspárt. Egy „devizás” autóhitel volt a dolog háttere, vagy ingatlanos?-nincs jelentősége…dr. Bihari Krisztina ügyvéd vitte az adósok ügyét. Az eredmény önmagáért beszél. Kapásból fel tudnék sorolni másfél tucat ügyvédet, hasonló teljesítménnyel, de teljesen felesleges. Elmondom, hogy miért.

Amikor három és fél éve leállítottam a BAÉSZ-nál a pereket, mindenféle árulónak kikiáltottak az adósok, holott teljes rálátásom volt országosan a bíróságok hozzáállására, ezen devizaperekkel kapcsolatban. Számomra világosabb volt a napnál, hogy „felsőbb utasításra” egy bizonyos határvonalat nem engednek túllépni, hiszen az egész multimilliárdos magyarfosztogatást nem azért csinálták meg, hogy most visszatáncoljanak. A vehemensebbek kikérték iratanyagaikat és futottak fűhöz-fához, a vargához, mindenféle ügyvédhez, holott dokumentálhatóan, visszakereshetően leírtam itt is a honlapon, hogy ennek az ügynek vége van Magyarországon. Nem hittek nekem és ezért nem is neheztelek rájuk, ők igyekezni akartak.  Azért viszont neheztelek, hogy így 3 év elteltével, miután sorra elvesztették a pereket és fél milliós perköltséggel a nyakukba, hallgatnak. Most is ugyanolyan hangosnak kellene lenniük, mint amikor árulóztak, csak arról kellene telekürtölni a közösségi oldalakat, hogy „Bocsi, Káslernak igaza volt, többszázezres kiadástól akart megkímélni, de nem hittünk neki”. Úgy,  ahogy Léhmann doktor is megtette, becsületére legyen mondva 5 év után igaz, hogy “Soha egyetlen percig nem értettem egyet a Kásler féle gondolkozással, de tudomásul veszem azt ezek után, hogy ők jobban értékelték a jelenlegi helyzetet.” https://ahazapartja.hu/?p=7652

Ugyanúgy nem neheztelek a rágalmazóimra, akik valótlanabbnál valótlanabb hazugságokkal rontották hírnevemet, mert a parazita ügynököknek az a feladata, hogy parazita ügynökök legyenek. Akikre neheztelek, azok az adósok, akik tudták, hogy ezek a rágalmak nélkülöznek mindenféle alapot, ennek ellenére csendben maradtak és ezzel meg is pecsételték saját sorsukat.  Hogy miért? Ezt is elmondom.

Devizaügyben, érdemben, mindenkire kiterjeszthetően és kiterjesztetten, csak annyi lett elérve, amit én kikapartam. Az, hogy ez mindenkire érvényes lett, az viszont már nemcsak  nekem köszönhető, hanem minden párttagunknak és pártaktivistánknak, mert a választáson való részvételünkkel és a programunkba való beiktatásával egy kényszernyomást tudtunk előidézné a politika térfelén, ahol belehajszoltuk a megfelelő felhatalmazással rendelkezőket abba, hogy mindenkire kiterjesztésre kerüljön a személyes eredményem. Sajnos a legtöbb adósnak erről fogalma sincs.

Eddig a múlt. A jövő pedig mint láthatják, az a futószalagon történő árverezések lesznek, mert vannak és lenni fognak. Ami érdemi eredmény itt, e téren el lesz érve a továbbiakban, az Strasbourgban lesz és én ott vagyok, mi ott vagyunk. Merek inni előre a medve bőrére, ami az ítéletet illeti. Ez a jó hír, viszont van egy rossz hírem is és ez rossz hír lesz minden adós számára. Úgy, ahogy Luxembourg a javamra ítélt, de kizárólag a személyes ügyemben, emlékezzenek a szennyes médiacikkekre, nem győzték hangsúlyozni, hogy ez kizárólag a Kásler házaspárra vonatkozik, de politikai nyomással kiterjesztettük mindenkire érvényesnek.

Strasbourg, megint csak személyesen az én ügyembe fog ítéletet hozni . És itt jön a lényeg, hogy miért vágták maguk alatt a fát azok, akik nem emelték fel a hangjukat, az én hírnevem és politikai súlyom lejáratására törekedők ellen, mert ha nekem nem lesz meg az a hátszelem, hogy ezt a Strasbourgi ítéletet majdan kiterjesztessem mindenkire nézve kötelezően érvényesnek, vagy inkább alkalmazandónak, mint az árrés esetében, akkor a „mindenkik”, törölhetik a szemüket.

Ezért kezdtem azzal, hogy tisztázzuk a névmásokat, hogy én, te, ő, mi, ti, ők. Mert én boldogulni fogok, így, vagy úgy, de fogok. Csányi nekem úgy fog fizetni, mint a katonatiszt, csak addig tartsa meg a Jóisten egészségben….. A kérdés már csak az, hogy a kifosztottak, fognak-e boldogulni? Mindössze ezért kell Káslert pajzsra emelni, semmi másért és nem is akármilyen magasságig, egészen a kifosztók feje föléig.

Ha ezt nem teszik meg az adósok, ha nem jelentkeznek több ezren, hogy kivegyék a részüket az országjárásból, A Haza Pártjának felfuttatásából, a népszerűsítésből, a rágalmazók és lejáratók földbedöngöléséből, akkor Kásler szépen visszaereszkedik a névtelenség rendkívül nyugodt és kényelmes világába, az adósok meg a földönfutók statisztikáját fogják növelni.

Nyers, nem nyers, de ez az igazság.

 

 

 

 

Egy hozzászólás a(z) “TISZTÁZZUK A NÉVMÁSOKAT” bejegyzéshez

  1. A leyrtak sajnos a valóságos hozzáállást tükrözik. Kívánom, hogy sikerüljön Önnek elérni ismét az igazát, én bízom benne, még akkor is ha “csak” az Ön ügyét érinti. A leirtak pedig sajnos szomoru tények az érintettek hozzáállásáról.
    Szép napot !